úterý 14. června 2011

Love Struck __ I want this !!!

Herečka Leighton Meester (25) má na kontě další úspěch. Ukázala se totiž v novovém TV spotu, ve kterém se předvedla společně s modelem Tommym Dunnem a nešlo o nic jiného, než o prezentaci nové dámské vůně návrhářkyVery Wang, která byla inspirována příběhem Romea a Julie.
Pětadvacetiletá hvězda seriálu Gossip Girl byla totiž jmenována oficiální tváří parfému s názvem "Lovestruck", což v překladu znamená "Až po uši zamilovaná".


Samotná reklama byla natáčena v ulicích New Yorku loňského listopadu. "Když jsem slyšela kolemjdoucí říkat, že by chtěli vypadat jako Leighton, věděla jsem, že jsme se strefili do černého," uvedla samotná návrhářka v den natáčení."Neexistuje nic lepšího než skutečný klient na ulici a tím myslím opravdu na ulici - dokonce i v oknech," pěla nadšeně Wang, která tak prozradila, že lidé žijící blízko samotného natáčení se těšili úžasné podívané.
Leighton si za krátký spot a postu tváře této vůně vydělá více jak 3 milony amerických dolarů - to by v tom byl čert, aby takovou nabídku odmítla.

Samotný parfém se bude prodávat ve Velké Británii začátkem června a v USA začátkem srpna.




1 komentář: