čtvrtek 28. dubna 2011

Fragrances

Na trhu je nyní tolik krásných lahviček se šplíchátky, které jsou naplněny ještě úchvatnějšími vůněmi....:) Nu a mě osobně zaujaly hlavně tyto 3 :)


Mexx Magnetic


Složení: jablko, fialka, růžový pepř, lotosový květ, pivoňka, santalové dřevo, pižmo

Magnetic Woman je svěží, moderní a sexy vůně, která jiskří magnetickým mrazením z očekávání skutečné přitažlivosti. Vzrušení před polibkem, intenzita nečekaného okamžiku...to není jen něco, co se děje pouze ve filmech, to se děje v reálném životě, každý den, po celém světě... a to vše je koncentrováno v této hravé a velmi mladistvé vůni, která vašemu dni přidá trochu vzrušení vždy, když ji budete nosit.
Flakon je elegantní s odvážnou růžovou barvou. Design zůstává věrný tradičním zásadám značky Mexx - je jednoduchý, čistý a ikonický.


Bruno Bannani 
Made for WOMAN

Složení: ostružina, zelený čaj, broskev, růžové plody, květinově pudrové květy, sluneční tóny, vodní tóny, malina, ambra

Vtipná, drzá, okouzlující a sexy - taková je vůně Made For Women od značky Bruno Banani. Jedná se o květinově-ovocnou vůni pro dívky a ženy ve věku od 16 do 29 let, které milují flirt a zábavu. Vůně podtrhuje jejich jedinečnost, odhodlání a sex-appeal.



Esprit Jeans Style Women 


Složení: pomeranč, orchidej, brusinka, květy Tiaré, pivoňka, fialka, vanilka, pačuli, pižmo

Vraťme se zpět do let šedesátých, do doby, kdy slunná Kalifornie šílela po džínech značky Esprit. Nespoutanost, spokojenost a volnost. Pociťte svobodu, která vám dovolí dělat vše, co chcete a překonávat daná pravidla vlastním stylem. Jeans Style Woman je květinově-ovocná vůně oslavující ženskost, která vás uchvátí zářivými nótami pomeranče, orchideje a brusinky. Bohatý bouquet v srdci, obsahující květinu Tiaré, fialku a pivoňku, propuká v teplý a uklidňující základ z vanilkového lusku, pačuli a pižma.
Balení Jeans Style skvěle vystihuje podstatu bezstarostných vzrušujících dní, které si nyní můžete užít i vy. Vůně se chlubí senzačním džínovým potiskem a ikonickým logem Esprit. Modré denim pruhy spolu s logem Jeans Style na zadní straně flakonu prosvítají skrze čiré sklo. Dámská vůně se představuje ve světle modrém odstínu.


2 komentáře:

  1. Jééé Mexx a Bruno,...dobrá volba :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ale ten Mexxík je opravdu úžasnej :) Úchvatná vůně, Bruník je takowej ovocnej také voní krásně, ale Mexx mě dostal více:)

    OdpovědětVymazat